Eyebrow – Eyeliner – Lip – 3D Effect

permanent makeup stockholmKosmetisk pigmentering är perfekt för dig som inte har tid, energi eller expertis att applicera kosmetika varje dag. Det förenklar vardagen, från morgon till kväll vare sig du är på brådska till arbetet, följer barnen till skolan eller är aktiv i någon sport, dina ögonbryn, eyeliner och läppar kommer inte att mista nyansen eller smetas ut under dagen, vilket ger dig ökad frihet för annat i vardagen.

Vi spenderar mycket tid, arbete och pengar i att försöka skapa den rätta formen och nyansen på våra ögonbryn, ögon och läppar. Tycker du att det är bort kastat med pengar och tid som du spenderar varje morgon och kväll för att fräscha upp ansiktet? Då är den enkla lösningen för dig Shamá Permanent Makeup™!

Permanent makeup i Stockholm

Här på Shamá Clinic erbjuder vi en omfattande och unik variation av kosmetisk pigmentering baserad på 30 år av erfarenhet och skönhets expertis. Först ut i Skandinavien med permanent makeup i Stockholm, har vi banat vägen och utvecklat olika individuellt anpassade behandlingar ombesörjt för varje person, oavsett ålder, etnicitet eller underliggande fysiska åkommor.

Läs mer om ögon Shamá 3D Permanent Eyeliner™ här.

Läs mer om ögonbryn Shamá 3D Permanent Eyebrow™ här.

Läs mer om läppar Shamá 3D Permanent Lip™ här.