Få en fylligare hårlinje, ett förbättrat utseende på ditt hårfäste med våran unika behandling

Är du tunnhårig man eller kvinna, lider du av håravfall och önskar en fylligare och tätare hårlinje utan skadliga och dyra ingrepp som kan lämna fula ärr och en tom plånbok? Om ditt svar är Ja, då är lösning för dig en framgångsrik och beprövad hårlinje behandling med shama’ method® för ett permanent och förbättrat utseende på ditt hårfäste. Vår unika mikropigmenterings behandling är skonsam och helt ofarlig mot huden, vi arbetar enbart med organiska och veganska pigment och antioxidanter för att skapa en fylligare hårlinje för tunnhåriga män och kvinnor. Vi kan även på helt hårlösa huvuden skapa ett realistiskt intryck av hår. Så även om du har ett helt rakat huvud så kommer det att se ut som hår på din hjässa efter en hårlinje behandling hos oss. Dem tunnhåriga eller kala platserna på huvudet kommer att behandlas med naturliga pigment som matchar din hårfärg. Redan efter en behandling så kan du se ett tydligt resultat, vi rekommenderar minst fyra behandlingar för bästa resultat.

Få en fylligare hårlinje redan efter en behandling

I Norden är det enbart Shama Clinic Stockholm som gör denna unika mikropigmenterings behandling på hårlinjen och på övriga huvudet. Microblade behandling där ett vasst kniv eller en skalpell används är helt underordnad våran skonsamma behandlings metod som är permanent och helt ofarlig mot huden och lämnar inga ärrbildningar. Microblade kan orsaka blödning och ärrbildning, resultatet är inte permanent utan håller mellan 12-18 månader.

Vad kan man förvänta sig efter en slutförd hårlinje behandling?

Vi på Shamá Clinic har utfört och dokumenterat 1000-tals behandlingar på olika hudtyper och hårfästen genom åren. Naturligtvis är varje fall på en individuell nivå och endast efter konsultation kan en ordentlig bedömning ges. Det är viktigt att förstå att det färdiga resultatet utgår ifrån dem förutsättningar man hade ifrån början. Många klienter har varit nöjda med en påtaglig förbättring.  Vid varje behandling bedömer man ifall man behöver förstärka behandlingens effekt för att få ett påtagligt resultat. Första besöket, konsultationen, är väldigt viktig då vi gör en grundlig undersökning av dina anatomiska förutsättningar. Du kan läsa vidare här om Första besöket. Du kan läsa vidare här om våran behandlings metod Shamá method®.

Kan jag återgå till vardagen som vanligt efter hårlinje behandlingen?

Ja, det går alldeles utmärkt att återgå till vardagen som vanligt. Det behandlade området får inte skylas med bandage eller huvudbonad. Första dagarna bör man ta det försiktigt med tung träning där man svettas mycket.

Gör det ont?

Vissa upplever ett kittlande eller aning stickande känsla, dock är detta ingen smärtsam behandling. Det brukar räcka med en bedövningssalva vilket sitter i ca 30 -60 minuter. Ifall man är väldigt känslig har vi starkare bedövningsmedel vid behov.

Förbättrat hårfäste med mikropigmentering

Kan det uppstå biverkningar eller kan huden bli skadad?

Efter 30 års dokumenterat arbete kan vi med säkerhet säga att Shamá method® inte har några komplikationer eller risker. I och med att man behandlar hårlinje området i flera moment och omgångar så skapar man det bästa resultatet, detta försäkrar att det inte uppstår biverkningar eller slitningar på området som behandlas.

Vad händer när jag utsätter det behandlade området för sol?

Det går bra att utsätta sig för sol två dagar efter behandlingen. Dock är överdriven solning inte att rekommendera.