30 år i branschen – 1000 tals dokumenterade behandlingar – din trygghet!

Önskemål om förändring av Ditt yttre är en mycket privat och enskild angelägenhet. Vårt mål är att ge Dig stöd för att fatta ett riktigt beslut som är genomförbart med ett mycket bra resultat.

Shamá method® Ärrbehandling

Vår egen specialitet som tillåter oss behandla olika typer av Ärr: ärr efter operations ingrepp, självförvållade ärr, ärr efter sjukdom, olycka eller hudåkomma, hudbristningar, hypo- respektive hyperpigmentering, pigmentfläckar, brännskador, vitiligo, alopecia och andra avvikelser på ansiktet eller kroppen går att behandla hos oss på Shamá Clinic. Läs vidare här om Shamá method® – ärrbehandling!

Shamá Stretchmark Treatment™ – Behandla hudbristningar

På Shamá Aesthetic Group har vi utvecklat denna metod för att effektivt behandla hudsträckningar eller hudbristningar. Läs vidare här om Shamá Stretchmark Treatment™

Fillers och Injektioner

Vi erbjuder även injektioner av olika slag. Fillers som restylan, används exempelvis för fylligare läppar eller mot rynkor i ansiktet. Botox är en form av muskelavslappnande medel som exempelvis används för att få muskler i pannan och ögonbryn att slappna av. Läs vidare här om Fillers och injektioner.

Shamá Permanent Make up™ – 24 timmar fräsch look

Vi på Shamá Clinic erbjuder en omfattande och unik variation av permanent makeup. Baserad på 30 år av erfarenhet och skönhets expertis. Läs vidare här om Shamá 3D Permanent Make up!

Shamá New Skin Treatment™- Ny hud utan kirurgi

Tillsammans med Dr. Christer Lindqvist kan vi erbjuda en ny utvecklad metod för att skapa ny, rynkfri elastisk hud utan kirurgiskt ingrepp. Läs vidare här om Shamá New Skin Treatment™

Plastikkirurgi

Specialister inom Estetisk och Rekonstruktiv plastikkirurgi. Under fliken våra behandlingar kan du läsa vidare om samtliga kirurgi ingrepp vi erbjuder på Shamá Clinic.