Med en lång och gedigen erfarenhet inom ärrbehandlingar är du varmt välkommen till oss på Shamá Clinic för att ta bort operationsärr. Med mer än 30 år i branschen och med experter som har stor kunskap kan du känna dig trygg i våra händer. Vi har 1000-tals dokumenterade ingrepp i bagaget, alla med ett gott resultat.

Det har aldrig förekommit någon form av komplikation, biverkning eller allergisk reaktion i samband med vår behandling. Alla våra preparat och produkter som används är allergitestade.

Grundaren av Shamá Clinic är Shamim Malik och hon är även utvecklaren tillsammans med flera andra nordiska plastikkirurger bakom Shamá Method.

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Vi hjälper våra kunder med att ta bort operationsärr dagligen

Metoden är ett artistiskt precisionsarbete som reparerar skadad hud med ofarliga preparat. Vårt syfte är att förbättra våra klienters välbefinnande och ge dem en bättre livskvalitet. Att ta bort operationsärr gör vi dagligen och för att uppnå bästa resultat kan det hända att du behöver fler än en behandling. Vanligen behövs det ca minst fyra behandlingar för att uppnå ett önskat resultat.

Då vi är måna om att du som klient ska vara nöjd är vi väldigt noggranna med att ha en grundlig konsultation där vi noga tittar på ditt ärr och förutsättningarna för att det ska försvinna eller reduceras. Vi är noga med att sätta förväntningarna så att båda parter är väl medvetna om det önskade resultatet.

Varmt välkommen till oss för att ta bort dina operationsärr!