Vill du ta bort acneärr på ryggen eller övriga kroppen? Vi på Shamá Clinic hjälper dig att ta bort acneärr i Stockholm. Med kliniken centralt belägen mitt i Stockholms city är vi alltid nära dig. Med nästan 30 år i branschen har vi samlat på oss mycket kunskap och vi använder oss av vår egen metod Shamá Method som har visat sig ge mycket goda resultat i jämförelse med andra alternativa behandlingsmetoder.

Shamá Method är utvecklat av Shamim Malik tillsammans med flera andra plastikkirurger runt om i Norden.

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Vi har erfarna experter inom borttagning av acneärr i Stockholm

Metoden hjälper dig att på ett skonsamt sätt ta bort acneärr genom behandling med allergitestade och helt ofarliga preparat. Då varje acneärr har olika anatomiska egenskaper måste varje ärr behandlas separat. Därför lägger vi stor vikt vid det första besöket. Där gör vi en grundlig genomgång av din hud och dina förutsättningar.

För att få ett tillfredsställande resultat behövs minst två-fyra behandlingar. Man behandlar varje ärr med stor försiktighet och därför behöver man alltid mellan 8 till 30 dagar mellan behandlingarna.

Kontakta oss för acne behandling i Stockholm

Våra experter är specialister inom plastikkirurgi och vissa av dem även i mikrokirurgi. De är alla medlemmar i Svensk- och Nordisk Plastikkirurgisk Förening och har alla en lång erfarenhet av sitt arbete. För oss är det oerhört viktigt att du känner dig trygg med oss och vi gör därför allt för att du ska få svar på dina frågor och finns med dig från start till mål.

Varmt välkommen till oss på Shamá Clinic i Stockholm så hjälper vi dig att ta bort acneärr på ryggen, ansikte och övriga kroppen!

Nyckelord:
Acne behandling stockholm