Vi på Shamá Clinic har många års erfarenhet av att behandla ärr, inte genom att plastikoperera. Vi har sedan 30 år tillbaka använt oss av vår egen metod framtagen av Shamim Malik i samarbete med flera nordiska plastikkirurger. Vi kallar den Shamá Method och med 1000-tals dokumenterade behandlingar bakom oss får nästan alla som utfört dem ett synbart förbättrat resultat av sina ärr.

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Platiskoperera din ärr med Shamá Method® och reducera dina ärr avsevärt.

Vi på Shamá Clinic hjälper dig med olika typer av ärr, från acneärr till operationsärr, brännskador, vitiligo, hudbristingar, hypo-respektive hyperpigmentering, självförvållade ärr med mera. Shamá Method tar bort, alternativt reducerar dina ärr avsevärt. Metoden är ett precisionsarbete som omsorgsfullt restaurerar och reparerar skadad hud med hjälp av allergitestade produkter samt helt ofarliga medicinska preparat och pigment.

Med över 30 år i branschen kan du känna dig säker hos oss. Vi ser alltid till att vara tillmötesgående från start till mål. Vi är givetvis med dig under hela den här tiden och finns alltid där för att du ska känna dig trygg. Har du några frågor före eller efter din behandling hos oss är det bara att ringa. Förutom att behandla ärr med vår Shamá Method kan vi hjälpa dig med alla typer av ärr som du vill bli av med. Vi har även plastikkirurgi, fillers samt Botox.

Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med att behandla ärr. Välj inte att plastikopera dig, vår metod är bättre!