Är du i behov av att behandla bristningar på magen är du varmt välkommen till Shamá Clinic. Vi har under många år utvecklat en egen metod för att behandla striae, som vardagligt kallas hudbristningar eller hudsträckningar.

Beroende på hudtyp (både ljus och mörk hud kan vi hjälpa), intensitet av striae, ålder samt hudkvalitet varieras behandlingen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Vi använder en effektiv metod när vi behandlar bristningar på magen.

Till skillnad från andra alternativa behandlingar har vår metod visat sig väldigt effektiv och nästan alla av våra kunder ser att hudbristningarna blir 50 % bättre efter vår behandling.

I dagens samhälle är det många som lider av hudbristningar. Vi kan därför hjälpa dig att behandla dina oönskade bristningar, bland annat på magen. Hudbristningar uppstår när dermis, det mellersta hudlagret, sträcks ut till den grad att elasticiteten i huden bryts ner. När detta händer så uppstår det mikroskopiska blödningar i huden och tillsammans med en inflammation ger detta den röda och lila nyansen tillsammans med en upphöjning i huden och så bildas en hudbristning. Med tiden lägger sig den röda färgen och bristningen får en aningen ljusare nyans än din normala hudton.

De elastiska fibrerna som finns i huden är det svåraste för kroppen att reparera när de väl blivit skadade. Därför är det svårt att bli av med hudbristningar. Men genom vår metod kan vi nu hjälpa dig att behandla dina bristningar på magen.

Varmt välkommen till oss på Shamá Clinic så hjälper vi dig att bli av med dina oönskade hudbristningar.