Sedan 1985 har vi på Shamá Clinic korrigerat ärr, och genom åren har 1000-tals behandlingar på olika hudtyper genomförts. Tillsammans med andra nordiska plastikkirurger har Shamim Malik utvecklat Shamá Method. Denna metod är en effektiv, väldokumenterad och helt riskfri ärrbehandling.

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Vår metod inom ärrplastik är beprövad i 30 år!

Shamá Method tar bort eller reducerar ärrbildningar avsevärt. Detta gäller ärr både från operationsingrepp, självförvållade ärr, ärr efter sjukdom, olycka eller hudåkomma, hudbristningar, hypo- respektive hyperpigmentering, pigmentfläckar, vitiligo, alopecia eller andra hudavvikelser i ansiktet eller på kroppen.

Vi på Shamá Clinic hjälper dig att bli av med ärr genom en säker och väldokumenterad metod, och under 30 år har det aldrig förekommit någon komplikation i samband med ärrbehandlingar. Preparaten och metoderna vi använder är helt ofarliga och restaurerar skadad hud. Shamá Method går att använda både i rekonstruktivt som såväl i estetiskt syfte.

Alla våra behandlingar görs för att förbättra klienternas välbefinnande och på så sätt deras livskvalitet. Vi har alltid en nära dialog med våra klienter så att vi alltid förstår vad de vill och inte vill samt för att försäkra oss om att vi och klienten har samma syn på slutresultatet.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din ärrplastik som är vår behandling!