Om du lider av ärr efter finnar är du varmt välkommen till oss på Shamá Clinic. Efter 30 års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg i våra händer. Vi har genomfört 1000-tals dokumenterade behandlingar med vår egen metod, Shamá Method, och den har alltid givit ett gott resultat.

Shamá Method är utvecklad av Shamim Malik tillsammans med flera nordiska plastikkirurger. Vi har sedan starten 1985 genomför 1000-tals behandlingar på olika hudtyper och metoden har visat sig vara både skonsam för huden samtidigt som den drastiskt förbättrar hudens form och struktur. Det har aldrig förekommit någon komplikation, biverkning eller allergisk reaktion i samband med vår behandling.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Uppmärksammad behandling mot ärr efter finnar.

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Vårt mål är alltid att förbättra våra klienters välbefinnande och livskvalitet. Vi vet att självförtroendet eller självkänslan kan svika en person med ärr efter finnar och kan därför hjälpa dig få livskvaliteten tillbaka. Vår metod ger väldigt goda resultat och nästan alla av våra kunder som slutfört sina behandlingar ser förbättringar på 50 till 90%.

Kontakta oss för hjälp med ärr efter finnar

Varmt välkommen till oss för en konsultation där vi grundligt går igenom dina förutsättningar för att få en helt återställd hud fri från ärr efter acne!