Om du lider av ett ärr efter brännskada är du varmt välkommen till oss på Shamá Clinic i Stockholm. Vi djup delbrännskada (2a och 3:e gradens brännskada) behövs oftast ett kirurgiskt ingrepp. Ärren efter en sådan operation kan visa sig i allt från mörklila till rosa samt vara upphöjda. Dessa ärr brukar oftast vara extremt känsliga och klia och efter att de har läkt kan dessa behandlas hos oss för att förbättra eller helt kunna ta bort ärr efter brännskada.

Att behandla ärr efter brännskador kräver stor omsorg och är tidskrävande. För att uppnå ett önskat resultat krävs oftast många sessioner. Därför behöver man som klient ha tålamod och vara väl insatt i processen. För att du ska vara väl medveten om alla faser är vi noggranna med att göra en grundlig konsultation. Där tittar vi närmare på det skadade området och förklarar hur behandlingen kommer att gå till. Vi diskuterar igenom dina förväntningar och resultaten för att vi ska vara säkra på att du efter genomförd behandling inte ska bli missnöjd.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Uppmärksammad metod mot ärr efter brännskada.

Shamá Method har visat sig vara en väldigt bra behandling som ger goda resultat. Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Varmt välkommen till oss på Shamá Clinic i Stockholm när du vill ha hjälp att ta bort ärr efter brännskada. Vi hjälper dig att få livskvaliteten tillbaka!