Om du har ett ärr efter borttagning av en tatuering är du varmt välkommen till oss på Shamá Clinic. Vi har i nästan 30 års tid använt oss av en metod som vi kallar Shamá Method.

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Idag har vi genomfört 1000-tals behandlingar och aldrig någonsin har det förekommit en komplikation, biverkning eller allergisk reaktion. Alla de medicinska produkterna samt pigmenten vi använder är helt ofarliga.

Varför välja oss?

  • 30 års erfarenhet
  • 1000 tals behandlade klienter
  • Priser från 2500 kr/gång

Shama Method® är effektiv mot ärr efter borttagen tatutering

Shamá Method® har visat sig väldigt effektiv mot ärr efter borttagning av tatueringar och givetvis även efter en operation, medfödda ärr eller självförvållade, olycka med mera. Oavsett vad du har för ärr är vi på Shamá Clinic måna om att hjälpa dig till ett bättre liv med ökad livskvalitet och självkänsla genom att reducera ett väl synligt ärr. Detta har sedan starten varit vårt mål att förbättra våra klienters välbefinnande, och Shamá Method kom till av Shamim Malik för att ta bort eller reducera missprydande ärr eller hudskador för att göra klienten mer tillfreds med sig själv.

Välkommen till oss på Shamá Clinic så hjälper vi dig med ditt ärr som uppstått efter att du tagit bort en tatuering.