Ta bort ärr med laser

Vi på Shamá Clinic hjälper dig att ta bort ärr, dock inte med laser. Vi har sedan många år tillbaka vår egen metod som vi kallar Shamá Method.

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

När vi tar bort ärr med laser blir ärren oftast 60-90% bättre!

Grundaren är Shamim Malik som tillsammans med andra nordiska plastikkirurger utvecklat denna metod. Sedan 1985 har vi genomfört 1000-talsbehandlingar på olika hudtyper och alla med ett gott resultat. Vi kan med säkerhet och på goda grunder säga att dina ärr efter vår behandling blir 60-90 % bättre, dock ska man alltid vara medveten om att resultaten är individuella och först efter en första konsultation hos oss kan en ordentlig bedömning ges.

I Shamá Method har vi tre olika faser.

  1. Först måste vi alltid undersöka dina ärr och på så sätt avgöra vilken skada det är frågan om samt vilken typ av behandling som lämpar sig bäst för skadan. Behandlingen går till så att ärrvävnaden penetreras med bland annat medicinska preparat och antioxidanter som mjukar upp och jämnar ut den osymmetriska ärrvävnaden.
  2. Andra fasen innebär utjämning av den skadade hudytan samt förbättring av pigmentskador. Flera olika pigment blandas samman för att jämna ut yttexturen på ärren.
  3. I den tredje fasen handlar det om att ärrets nyanser och struktur ska komma i harmoni med den oskadade huden. Detta för att mjuka upp huden ännu mer för att kunna behandla svåra ärr och på så sätt få ett bättre resultat.

Kontakta oss när du vill ta bort ärr med laser

Varmt välkommen till oss på Shamá Clinic när du behöver hjälp att ta bort ärr. Vi behandlar inte med laser, vår metod är ännu bättre!

Nyckelord:
Ta bort ärr med laser i ansiktet