Ärr efter bröstoperation

Om du vill ta bort dina ärr efter bröstoperation är du varmt välkommen till oss på Shamá Clinic. Vi har med vår egenutvecklade och även internationellt erkända metod hjälpt 1000-tals patienter att bli kvitt sina ärr.

Ärren efter bröstoperation kan se olika ut beroende på dina anatomiska förutsättningar samt kirurgens skicklighet. När man behandlar ärr på brösten måste man vara väl medveten om att bröstvävnaden är porös och kan därmed lätt skadas. Därför gäller det att ha största försiktighet och behandla i olika omgångar för att undvika atrofi, insjunkningar i brösten. Detta område är mycket känsligare än på andra delar av kroppen.

Med vår uppmärksammade metod blir dina ärr efter bröstoperation 50-90% bättre.

Vid ditt första besök hos oss går vi noga igenom och tittar på dina ärr och på dina anatomiska förutsättningar. Du får chans att ställa frågor och vi pratar igenom dina förväntningar på behandlingen. Något som man måste vara väl medveten om är att varje fall är unikt och därför kan vi först efter en konsultation avgöra dina förutsättningar för att bli helt återställd. Efter fullt utföra behandlingar får nästan alla av våra kunder en förbättring på 50 till 90 %. Shamá Method har genom åren visat sig vara en oerhört bra metod som ger ett lyckat och förbättrat resultat.

Kontakta oss för behandling av ärr efter bröstoperation

Shamá Method® har uppmärksammats för dess goda resultat och presenterats i bl.a. Nobel Forum, Karolinska Institutet samt Internationella Plastikkirurgiska Kongressen (IPRAS). Detta medför att Shamá Clinic kontinuerligt tar emot remitterade patienter från Svenska landstingens sjukhus och även utländska vårdinrättningar.

Varmt välkommen till oss på Shamá Clinic när du behöver behandla dina ärr efter bröstoperation.