För Läppar, Rynkor, Hudföryngring & Ansiktskonturering

fillerShamá Clinic arbetar med olika fillers och injektionsbehandlingar men främst med Restylane som är ett svenskt företag samt en av dem allra första och mest efterfrågade i branschen. En fillerinjektion är en volymgivande behandling som baseras på hyaluronsyra. I Restylane liknar hyaluronsyran den som finns naturligt i kroppen och som bryts successivt ned över tiden.

Med Restylane fillers kan man förbättra form och kontur på ansiktet. Med åldern förlorar man kollagen, det som ger huden volym och släthet. Kollagen (hyaluronsyra) förlusten kan återfås genom hyaluron injicering på önskade områden såsom kinder, läppar, haka och panna m.m. Restylane fillers kan också användas för att framhäva och förbättra ansiktsdragen t.ex tunna läppar kan fyllas ut för att få en mer markerad och sensuell form. Rynkor från mungipa till näsa, så kallad labiala veck trollas bort. Möjligheterna för ett strålande och ungdomligare utseende är oändliga.

Läppar

För läppar används Restylane Lip volume och Restylane Lip refresh som är specifikt framtagna för att förstora och forma läpparna. Lip Volume är för dig som önskar ökad läpp volym. Lip Refresh är för dig som vill ge dina läppar en föryngrande effekt.

Rynkor

För att släta ut rynkor och veck mellan ögonbrynen, runt mun och näsa samt skrattrynkor (kråksparkar) används Restylane Perlane. Man kan även behandla vissa typer av ärr som insjunkna acneärr, framhäva kontur till ansiktsdragen samt forma näsan och förstora läpparna.

Hudföryngring

För att framhäva en hudföryngring som förbättrar hudens elasticitet, struktur och lyster används Restylane Skinboosters (Vital och Vital Light). Produkterna kan föryngra huden genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån. Skinboosters kan användas för att föryngra huden, ansiktet, halsen, dekolletaget samt ovansidan av händerna.

Ansiktskonturering

För att återfå förlorad volym i ansiktet med ett naturligt resultat används Restylane SubQ. Genom att varsamt fylla kinder och haka med volym formar och framhäver SubQ dessa områden så att de ger ett markerat och vitalt intryck. SubQ kan även användas för att ge kontur till näsan, haka, käklinjen m.m.

Hur länge sitter resultatet?

Resultatet av en behandling sitter länge men är inte permanent. Kroppen absorbera upp hela fillern efter ca 6-12 månader. Vid behov av upprepad behandling förlängs också det önskade resultatet över tiden. Se prislista för fillers och injektioner.

Gör det ont?

Vid injiceringen kan man känna ett litet stick, dock är smärtan personlig beroende på känslighet, behandlings området m.m. En bedövningssalva kan användas vid önskat behov!

Att tänka på före en injektionsbehandling

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsområdet rekommenderar vi att du undviker medicinska preparat som Magnecyl, Treo och Ipren (innehåller bl.a. acetylsalicylsyra).  Du bör även undvika kosttillskott som innehåller omega 3,6 och e-vitamin ungefär 2 veckor före behandling. Är du osäker på några läkemedel kan du alltid kontakta oss för mer information.